top of page

ЧИМ ЗАЙНЯТИ ДИТИНУ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ


Якщо школярі під час карантину хоч якийсь час зайняті навчанням і домашніми завданнями, то допитливі непосиди до 6 років можуть за лічені хвилини повалити будинок в хаос, якщо їх енергію не звернути в потрібне русло

Навіть якщо ви працюєте вдома, знаходьте час від часу півгодини, щоб посидіти з дитиною. Якщо ваша фантазія не йде далі розмальовок пряток і спорудження «халабуди» (що вже непогано), ось ще список 10 ідей від НВ, чим можна зайнятися з дітьми дошкільного віку, щоб їх захопити.

Влаштуйте день народження улюбленої іграшки

Визначте предмет-скарб, заховайте його і влаштуйте пошуки скарбу

Влаштуйте показ мод, віддавши дитині в розпорядження будь-який одяг (яка не становить небезпеки) Інакше весь вміст шафи опиниться на підлозі без вас.

Відкрийте запаси пластиліну «на чорний день» і втілюйте з ним найвеселіші ідеї. До речі, якщо пластилін закінчився, ви можете самі зробити тісто плейдо за таким рецептом:

1 склянка борошна

1 стакан крохмалю (картопляний або кукурудзяний)

2 ст. ложки рослинної олії

1 склянка окропу

2 ст. ложки соку лимона

харчовий барвник

Борошно і крохмаль змішайте в мисці. Вмішайте дві ложки рослинної олії. У склянку окропу капнфти барвник і лимонний сік. Виливаємо все це в миску і активно перемішуємо, після чого вимішуємо на рівній поверхні. Якщо тісто липне — додайте ще борошна.

Підготуйте листівки до Великодня своїми руками

Зніміть разом слоу-мо відео на телефон

Танцюйте

Не забувайте про користь руху. За час карантину діти можуть навчитися танцювати, а батьки — скинути зайву вагу. Якщо у вас немає ігрової консолі, скористайтеся «студентським» варіантом і запустіть геймлей відео з Just Dance, Dance Central або Dance Dance Revolution на Youtube.

Сайт-учасник конкурсу огляду інтернет ресурсів
диплом
відвідувачі
bottom of page